Choose the best managed Cloud Hosting experience for your business!

Get started Now

Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

Plesk - Classic Server Management

Submit ticket for any issues, maintenance, patches, updates, Plesk alerts

$29.99 Месечно
$-1.00 Квартално
$-1.00 Полу-годишно
$329.89 за 1 година
$-1.00 за 2 години
$-1.00 3 години
 • Unlimited Admin Time
 • 24 x 7 : 5 Minutes interval monitoring
 • 3rd Party Server Software Installation
 • 30 Minutes response time

Get 1 months free with
annual prepay.

Also includes: 24x7x365 monitoring & Reboot Daily maintenance, patches, updates

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Plesk - Express Server Management

We will detect & Apply Updates, Security, Maintain server for you.

$49.99 Месечно
$-1.00 Квартално
$-1.00 Полу-годишно
$549.89 за 1 година
$-1.00 за 2 години
$-1.00 3 години
 • Unlimited Admin Time
 • 24 x 7 : 5 Min. Advance Monitoring
 • 3rd Party Server Software Installation
 • 15 Minutes response time

Get 1 months free with
annual prepay.

Also includes: 24x7x365 monitoring & Reboot Daily maintenance, patches, updates

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

Plesk - Security & Optimization

Server Security, Optimization & Maintenance, Patches, Updates

$99.84 Месечно
$-1.00 Квартално
$-1.00 Полу-годишно
$1098.24 за 1 година
$-1.00 за 2 години
$-1.00 3 години
 • Apache, PHP and MySQL Tuning
 • Server hardening and tweaking
 • Other 80+ Security checks
 • Recommended software installation

Get 1 months free with
annual prepay.

Weekly/On demand, server check, maintenance, software patches, updates and reboots

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА
Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

Take Your Business Online With

Fast, Secure, Powerful Web Hosting!

Focus on your business and avoid all the web hosting hassles. Our managed hosting guarantees unmatched performance & reliability.

 • icon

  30 Day
  Guarantee

 • icon

  Trusted by 1.2
  Millions user

 • icon

  Speed Like
  No One Else

business-img

Нашиот хостинг ви дава повеќе функција

Водење на бизнис може да биде предизвик, така што ќе им помогнеме да нудиме БЕСПЛАТНИ веб-градители § со бесплатни слики на акции и бесплатна е-пошта со секое име на домен.

www icon

Бесплатно име на домен

Сите наши планови вклучуваат барем еден бесплатен .co.uk домен, така што добивате сè што ви е потребно за да го направите вашиот нов веб-сајт на интернет, веќе вклучен во цената на вашиот хостинг пакет.

message icon

Бесплатно персонализирано имејл

Креирајте адреса на е-пошта што одговара на вашиот домен за да му дадете на вашиот бизнис пофесионален изглед. Лесно е да се купат дополнителни поштенски сандачиња ако ви требаат повеќе од еден.

lock

Бесплатно ајде да шифрираме SSL

Слободен SSL сертификат со Let's Encrypt за сите веб-сајтови кои се управуваат под вашиот хостинг пакет.

svg icon

Слободен неделен резервна копија

Бидете сигурни дека секогаш имате копија од вашата веб-страница во случај нешто да тргне наопаку. Изберете колку што е потребно простор за проверка, со 5GB со почеток од само 15 фунти / година, и до 200GB за £ 375 / год..

cloud server

Слободна страница миграција

Нашите експерти ќе мигрираат на која било постоечка заедничка веб-хостинг сметка, беспрекорно и бесплатно

wordpress logo

Еден клик на WordPress хостинг

Инсталирајте WordPress, Joomla, Drupal и над 200 веб апликации. Брза инсталација, и нема напредни технички знаења бараат

ПРАШАЈТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРИТЕ!

Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.